Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Drivers missing - Network Adaptor missing


  • Please log in to reply

#1
Stock

Stock

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Hi, I have an IBM - ThinkPad - T42 - Model 2374 LapTop. I recently re-installed Windows XP and it appears that there is a bunch of drivers missing? Particularly, when going to Device Manager, there is no "Network Adaptor" icon anywhere?!? It reads the following...
Under mouse and other pointing devices

? Other devices
? Multimedia Audio Controller
? Network Controller
? PCI Modem
? SM Bus Controller
? Unknown Device
? Video Controller (VGA Compatible)

Ok, I get it I need the drivers (I think) but when I go to the Lenovo website and down load the (again I think) right drivers, NOTHING. I don't know what to do.

Can somoe eone help or has this happened to anyone??
  • 0

Advertisements


#2
isimaster

isimaster

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 225 posts
It is Normal for these drivers to be missing after an XP install.
Did you install the drivers?

List the names of the drivers you downloaded.
example: 7ira09ww.exe Intel PRO/1000 LAN adapter software

The instructions to install the driver are on the same page you downloaded them from.

This link has the install instructions for your lan adapter. http://www-307.ibm.c...MIGR-62922.html

In the Contents section: Install instructions.

Edited by isimaster, 20 March 2009 - 06:25 PM.

  • 0

#3
Stock

Stock

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Well, here's the problem. After installing all these drivers for network connections from the IBM website, in the device manager list there is NEVER A NETWORK ADAPTOR ICON THAT APPEARS? Its always the little yellow question mark, this is retoricale, part of the download instructions is to click on network adaptor but there isn't one???

whats the deal here? What am I missing?

-Lou
  • 0

#4
isimaster

isimaster

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 225 posts
If you are still seeing this.

? Other devices
? Multimedia Audio Controller
? Network Controller
? PCI Modem
? SM Bus Controller
? Unknown Device
? Video Controller (VGA Compatible)

The drivers have not been installed.
Right click on ?Network controller , click on update drivers.
The Hardware update wizard will appear, click on the radio button that says, No not this time,click next.
Click on the radio button that says, install from a list or specific location. (Advanced)
Uncheck, search removeable media. Check, include this location in your search.
Browse to the location, where you put the downloaded drivers.
The update wizard will create a restore point for you. Then install your drivers.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP