Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

operating system cd wont install help!


  • Please log in to reply

#31
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
What is the service tag number?
Please, provide also Dell's model.
  • 0

Advertisements


#32
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
the service tag number is CQTQ731 and the model is dell dimension 8300

Also, what is that everest thing?

Edited by Laurenm1234, 02 April 2009 - 11:56 AM.

  • 0

#33
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
When you at drivers site,
1. Select Chipset from drop-down menu under Category. There is only one item listed. Download it.
2. Select Network from drop-down menu under Category. Download Broadcom -Driver (2nd on the list).
3. Select Audio from drop-down menu under Category. Download Analog Devices - Driver (1st one).

Install all three drivers, starting with chipset driver.
  • 0

#34
rosiesdad

rosiesdad

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 64 posts

When you at drivers site,
1. Select Chipset from drop-down menu under Category. There is only one item listed. Download it.
2. Select Network from drop-down menu under Category. Download Broadcom -Driver (2nd on the list).
3. Select Audio from drop-down menu under Category. Download Analog Devices - Driver (1st one).

Install all three drivers, starting with chipset driver.



Keep doing what this guy says and youll be online in no time.
  • 0

#35
Anthony19

Anthony19

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 384 posts
Quote: Also, what is that everest thing?

Everest is a professional system information, diagnostics and benchmarking program running on Win32 platforms. It extracts details of all components of the PC. It can display information on the screen, print it, or save it to file in various formats

Blatantly ripped from http://www.geekstogo...rest-file9.html

Too lazy to type it out :)
  • 0

#36
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
Ok, so I got my internet working I think but for some reason my internet is going very very slow and it wasn't like this before I uninstalled everything... I duno what's going on help!
  • 0

#37
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
What type of connection do you use?
What browser?
What are your numbers from here: http://speedtest.net/
What about sound?
Did you install all three drivers?
  • 0

#38
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
I duno I think broadband? I have an ethernet cable plugged in and it goes through my schools network/server.. I'm using internet explorer right now and everything I try to download something it says like an hour it never did that before... I installed the sound and that works fine I installed the drivers but the drive I needed for the ethernet controller was the intell one
  • 0

#39
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
You didn't tell me about the speed test results.
  • 0

#40
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
Sorry I'm doing that now... does anyone know where to find aol 9.0 se download?
  • 0

Advertisements


#41
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
It's better to do one thing at a time...
  • 0

#42
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
My connection is working better now. I guess it was my schools network slowed down thanks for the help
  • 0

#43
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Very good, then :)
No more issues?
  • 0

#44
Laurenm1234

Laurenm1234

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
Well, I don't know if this problem is with my school network or my computer? I use the ethernet cable for internet access and my internet connection keeps going on/off it will say I'm connected for a while then sometimes it will say limited or no connectivity for like an hour then it will say it's connected again. Any idea what's wrong?
  • 0

#45
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Same at home?

You didn't tell me about the speed test results.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP