Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

code 10 wont reinstall graphics card,after i uninstalled it


  • Please log in to reply

#151
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Hmmm, let me ask you. Is this card a PCI Express card?
Does it have a power connector on it?
  • 0

Advertisements


#152
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
It just fits into the pci slot
  • 0

#153
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
See if the card on the back of it has a connector like the one below, If not then try plugging monitor into onboard and seeing if that works.

Edited by rshaffer61, 02 May 2009 - 08:41 PM.

  • 0

#154
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
It doesnt have a plug.I just push it into the pci slot.
  • 0

#155
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Try plugging monitor into onboard and seeing if that works.
  • 0

#156
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
leave the pci card in?
  • 0

#157
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Yes, also I would like to take a look at something.



Please download CPUz from my signature below

1: Save it to your desktop.
2: Click on the icon it creates and let it run
3: I need the following information from it.
4: First click on the Mainboard tab at the top of the window and give me Manufacturer and Model number it shows


Please include in your next reply

Edited by rshaffer61, 02 May 2009 - 08:45 PM.

  • 0

#158
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Let's do something crazy here. Bootup using the onboard connection. Once in windows go to the Device manager like before.
Right click on every display driver that is showing and uninstall them all
Then reboot and at the second post screen do the F8 again and boot into safe mode. Load the drivers from the disk for your new card. Shut down the system and put in your new card. Try a different slot when connecting it up. When it boots into windows hopefully everything will now work. Let me know what the results are.
  • 0

#159
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
Ok first this is the info you wanted.

manufacture. micro-star International CO.,LTD

model. Gamila/Giovani/Neon series 030

Also I pluged the monitor back into onboard,started comp. The found new hardware wizard automaticly installed the ATi Radeon card.So i went into device manager and it was installed,so I then shut off comp.pluged monitor into the ati card still no signal so i plugged it back into onboard,went back to device manager and its still shows ATi radeon card installed.the only thing is I have radeon 9250 it shows Radeon 2500,is this ok? I took a screen shot.
Should i go into bios and set pci as primary?

Attached Thumbnails

  • z123456.jpg

Edited by itryed2, 02 May 2009 - 09:14 PM.

  • 0

#160
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
It's showing Radeon 9200 Pro Family. this is correct. The Intel graphics controller is the onboard I'm sure of.
This may sound strange but shut down the system and look how the card is attached to the slot. Is all the gold links inside of the slot it is connecting to?
The card shows as being AGP and your board shows PCI slots. Something just isn't connecting correctly.

Edited by rshaffer61, 03 May 2009 - 06:17 AM.

  • 0

Advertisements


#161
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
I checked it over and over since I installed it and put it in a difernt pci slot(theres2)I dusted it with air and put it back.still same and the fan on the card is working.
  • 0

#162
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
ok this is what i tryed,i plugged into onboard went to bios set pci as primary,restarted computer with monitor plugged into ATi card,It got up to the windows welcome screen then the monitor went to sleep.
  • 0

#163
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
:) :) :) :)

I want to check something before I admit defeat:

Download Speedfan
The download link is in the first line of the second paragraph and install it.
Once it's installed run the program and post here the information it shows.
The information I want you to post is the stuff that is circled in the example picture I have attached. For some reason it doubled but the image shows what I need to see.


I have no ideal now. We have tried everything short of reinstalling windows at this point.
Three different video cards,
uninstalling drivers completely,
reinstalling drivers in both normal and safe modes,
changing the slot the card is in
checked the hard drive for errors
checked the memory for errors
Checked for software problems
Defragged

Edited by rshaffer61, 03 May 2009 - 06:35 AM.

  • 0

#164
itryed2

itryed2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 196 posts
I agree and except defeat.
http://www.andkon.co...ashthecomputer/

Attached Thumbnails

  • zsrtttttt.jpg

  • 0

#165
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Well I'm going to ask a Tech Staff member to come in and look this over. I need to make sure that we have tried everything possible before I am willing to admit total defeat. Please be patient and give me a little bit and allow whom ever it may be to read through everything.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP