Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

ie 8 slow...


  • Please log in to reply

#1
10Ck3D

10Ck3D

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
I have internet explorer 8 on windows xp and the first window seems to open slowly (about 6-8 seconds)
but then if one window is open and i try to open another it sometimes opens at a normal speed of about a second or two or sometimes it lags again

since this problem occured i have tryed tweaking some things on my xp like:

putting MaxConnectionsPerServer in regedit (help of this tutorial- )
and modifying gpedit.msc, and some other stuff...

i know ie 8 is new and this could be a problem not yet fixed but i just hate waiting for a new window to open every time i click on a link...

waiting for some help...

and by the way i did not have these problems with ie7

also i changed my host file with the help of this http://mvps.org/winhelp2002/hosts.htm

Edited by 10Ck3D, 14 April 2009 - 11:48 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
This behaviour can be caused by the inoculation feature of Spybot Search & Destroy, in fact it's documented on the home page.
  • 0

#3
10Ck3D

10Ck3D

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
what do i do to make it faster? what do i do to spybot search and destroy?
it doesn't say anything on the spybot page about making ie8 faster.

any advice on configuring spybot?
  • 0

#4
10Ck3D

10Ck3D

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
for anybody else looking, official notes:
http://support.microsoft.com/kb/969938

in my case it most likely is spyware blaster, and spybot- search and destroy interfering with ie8...

i'll try uninstalling later and see if it makes a difference... :)
  • 0

#5
10Ck3D

10Ck3D

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
yup that helped..

you can close the topic... :)

Edited by 10Ck3D, 19 April 2009 - 07:06 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP