Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Can't create hyperlink


  • Please log in to reply

#1
aaaa44

aaaa44

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
I am able to create hyperlinks in MS Word documents but not on forum posts. In Word I highlight the words I want to make into a hyperlink, click on the hyperlink icon, type in the URL I want hyperlinked in the box, click ok and the words I highlighted are then a highlighted hyperlink. When I do the same steps for a forum post the URL is included in the text after I click ok, and the words I selected to be hyperlinked are not highlighted or made a hyperlink. I've tried typing in the box the URL with and without the http and with and without the www. Thanks for any replies.
  • 0

Advertisements


#2
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Most forums use bbCode for their links. Are you using something like this:
[src="http://www.geekstogo.com/forum/Can-t-create-hyperlink-t236692.html"]My Topic[/url]

Should wind up looking like this: My Topic

Edited by Major Payne, 23 April 2009 - 03:27 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP