Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet wont work


  • Please log in to reply

#1
kelleyh81

kelleyh81

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
internet wont work but for 5 minutes since installed. unless it is in safe mode then it works fine. Also everytime I start the computer I get an error that says


File:///cprogram%20files%20(x86)/dell%20support%
20center/sscommon/snapins/shells/ss_shell.htm?
config=..%255c..%255c..%255cgs_agent%

can someone please help this is just so frustrating
  • 0

Advertisements


#2
DragonMaster Jay

DragonMaster Jay

    Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 826 posts
This is not a common error.

Just reinstall Dell Support Center. It seems like Dell Support Center program got damaged and when it tries to start up, it shows an error message, because it cannot start up.
  • 0

#3
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Actually, it's a good idea to uninstall Dell Support Center entirely. It's known for hogging the system, and other problems.
  • 0

#4
DragonMaster Jay

DragonMaster Jay

    Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 826 posts
Nice evaluation. I might do that myself. :)

Edited by DragonMaster Jay, 29 April 2009 - 08:11 PM.

  • 0

#5
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
I'm not sure, if it's gonna cure the original problem , but one less piece of garbage on the computer :)
  • 0

#6
kelleyh81

kelleyh81

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
ok I deleted that program, but it still isn't helping the internet problem. The why can I only run it in safe mode?
  • 0

#7
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Try some general connection troubleshooting...

Turn off computer. Disconnect router, and modem from power source for 30 seconds.
Power them back on.
Restart computer.

If that doesn't work, bypass router, and connect computer straight to the modem.

If that doesn't work...
Go Start>Run (Start search in Vista), type in:
cmd
Click OK (in Vista, while holding CTRL, and SHIFT, press Enter).

In Command Prompt window, type in following commands, and hit Enter after each one:
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew


Restart computer.

If that doesn't work...
Go Start>Run (Start search in Vista), type in:
cmd
Click OK (in Vista, while holding CTRL, and SHIFT, press Enter).

At Command Prompt, type in:
netsh int ip reset reset.log
Hit Enter.
Type in:
netsh winsock reset catalog
Hit Enter.

Restart computer.


If that doesn't work...
Download, install, and run WinSockFix: http://www.softpedia...inSockFix.shtml
Restart computer, and check again.

If that doesn't work...
Download Dial-A-Fix (DAF):
http://wiki.lunarsof...2C_and_articles

Have XP CD available in case DAF needs a file. Likely not!

Check all boxes on the screen (clear any restrictions if it shows any)
Then click GO!

When the entire page is finished click the HammerHead at bottom to go to the second DAF page.

Here, one at a time, do the below:

Reinstall BITS
Reinstall Windows Firewall
Repair Permissions
Reset networking

Watch for any File not found or other errors and make note as this may lead to the fix!

Restart computer.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP