Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I'm getting the following error message...


  • Please log in to reply

#1
DracKul

DracKul

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Markfun_Load_NT_Driver. Unfortunately I loaded a ton of software over a few days & I don't quite know what is causing this error. I checked MSKB, Google, Gigabyte site, etc... No luck. If I unload all of the Gigabyte utilities it stops, but it is Easy Tune 4 that actually fails right after it throws the code.

I would appreciate any help possible! Thanx! -DracK
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Hi DracKul, welcome to Geeks to Go! :D

Downloading the latest version of Easy Tune should take care of it. <_<

Download here: http://tw.giga-byte....ols_gbt_et4.exe
  • 0

#3
DracKul

DracKul

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Hi DracKul, welcome to Geeks to Go! :D

Downloading the latest version of Easy Tune should take care of it. <_<

Download here: http://tw.giga-byte....ols_gbt_et4.exe

Thanks! I tried this, but I'm not sure I have the latest version so I'll give that a try! Thanks again!!! -DracK
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP