Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Primary Drives not found on Restart


  • Please log in to reply

#1
Kvjimbo

Kvjimbo

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 43 posts
I have a Dell 400sc and XP Pro.

Every time I try to just restart without completely powering down it comes with Primary Drive 0 Not Found and Primary Drive 1 Not Found.

If I do a cold boot XP Pro starts fine.
  • 0

Advertisements


#2
edge2022

edge2022

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,117 posts
When you restart, go into the BIOS and make sure that your BIOS can see them. Do you have 2 hard drives?
http://support.dell....c40.htm#1027508
Run the diagnostics.
  • 0

#3
Kvjimbo

Kvjimbo

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 43 posts
Thanks for the tips. I'll run the tests and post the results.

I have two hard drives. The problem has been present intermittently for several months and now it is constant. I haven't made any hardware changes during the past 2 years.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP