Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Please ignore - problem disappeared by itself

  • This topic is locked This topic is locked




  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
Hey guys,

My computer starts up as nomral and then when I see it logging in with the message "Loading your settings..." the monitor tells me there's no input from the computer (so it's goes blank) and I can't do anything with my computer.

I tried last known good setting, but I get the same thing. I also tried safe mode, and afer an usually long time it finally logged me in using safe mode so as least that works.

My monitor works fine just before I get the message so I think it's something to do with the computer. I don't think I've made any software changes on my computer though before having this problem I did open up my computer to take out and clean the CD drive (which shattered one of my CDs a few dats ago) but that's all really.

Edit: Fixed by itself.

Edited by iLoveLucy, 24 May 2009 - 08:10 AM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP