Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problems - Nothing In Taskbar / Freezing / Can't Copy or Paste


  • Please log in to reply

#1
absolutely

absolutely

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Hey - I hope someone can help.

I turned my computer on today after using it last night, it was fine.

So I turned it on this morning and here is what is happening:

1) No programs or files are appearing in the taskbar when I open anything, its just blank

2) I try to copy and paste files or drag them, but they don't work

3) Can't get on the internet explorer, a box like (cmd) pops up for a milisecond and disappears, nothing happens.

4) I tried uninstalling the internet explorer, but the option isn't there to uninstall or reinstall?

5) I tried uninstalling other programs, it says a problem with Windows Installer.

6) So I try to re-install windows installer and it cant because there is a problem with cryptographic service, so I went to services to enable it and it says 'Error 1068: the dependency service or group failed to start"

7) I have ran Avast on it, both as a normal scan and boot scan, also ran CCleaner and cleaned everything up and deleted found viruses, also ran Ad-Aware and quarantined 2 or 3 files.

The same problems are happening, can anyone help me?
  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Same thing in Safe Mode?
Did you try Last known good configuration?
  • 0

#3
absolutely

absolutely

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Thanks, yeh I have tried it in safe mode, same thing.
  • 0

#4
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts

Did you try Last known good configuration?


  • 0

#5
diabillic

diabillic

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,370 posts
Sounds like whatever Avast cleaned up did a number on your machine.

Check out the Malware forums and post a log up there. Then proceed with following Broni's instructions :)
  • 0

#6
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts

deleted found viruses

Good eye :) I read too fast.
  • 0

#7
diabillic

diabillic

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,370 posts

deleted found viruses

Good eye :) I read too fast.


Happens to the best of us sir :)
  • 0

#8
absolutely

absolutely

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Yes it deleted the viruses and spyware, but the problems are still happening, any idea?
  • 0

#9
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
As Cilix said....

I suggest that you start a new topic in the Malware Removal and Spyware Removal area.

Before you start a new topic click on this link --> Malware and Spyware Cleaning Guide, Please read before starting a new topic. This will give you a few preparations to make, as well as instruction for posting your OTListIt2 log.

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).
  • 0

#10
diabillic

diabillic

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,370 posts

Yes it deleted the viruses and spyware, but the problems are still happening, any idea?


You need to make a post in the Malware section to verify your system is clean before we proceed.

Follow this first before posting: http://www.geekstogo...uide-t2852.html


EDIT: Broni with the ninja post :)

Edited by Cilix, 09 June 2009 - 02:44 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP