Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I seriously need some help


  • This topic is locked This topic is locked

#1
useless_at_technology

useless_at_technology

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
http://www.geekstogo...re-t240616.html

im also getting 100% CPU usage

I saw a process running called wuauclt.exe and when I checked google http://www.file.net/...uauclt.exe.html said I could delete it as it was messing up auto updates or something like that

But after ive deleted it I did a search and its still there



PLEASE PLEASE HELP
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Please do not double post. The techs will get back to you on your original posts. I will close this post and leave the original open.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP