Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

windows does not load.


  • Please log in to reply

#1
gooeeaa

gooeeaa

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Help. My computer starts fine.
But when I click on my items on desktop, nothing happens.Nothing happens when I click on internet explorer and my antivirus server, or my computer. Nothing loads. Can someone help? Thanks. gooeeaa.
  • 0

Advertisements


#2
edge2022

edge2022

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,117 posts
What happened before this problem started?
What security software do you use?
Do you have your Windows CD (or a re-installation or recovery CD)?
  • 0

#3
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Have you tried to boot in to Safe Mode and see if the issue happens there?
  • 0

#4
gooeeaa

gooeeaa

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I have a windows disc and a system restoration disc. I also have a Norton product. Should I use one of these discs before I try it in the safe mode? I had no problems before this. Also, when I go to the start menu and click on something it freezes. gooeeaa
  • 0

#5
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
What Norton Product are you referencing?
If a Virus protection program I would suggest Avast as it is free and you can register it for updates. It updates usually once a day and at the end of the year just register it again for another year. Nothing like a free program that actually works as good if not better then the name brands.
You can get Avast from my signature below.
  • 0

#6
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,308 posts
Try safe mode first by tapping F8 and startup. This loads basic drivers and system operating software. If this works we could be looking at either a system restore to a previous time, a repair install, or something else.

This cpould also be virus/ malware related also, but we need to check other options first.

123runner
  • 0

#7
edge2022

edge2022

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,117 posts
Norton is a solid security suite and I have not had any problems with it... and I have not been infected in 5 years.

Check if the problem happens in Safe Mode: http://www.computerh...sues/chsafe.htm

Can you open up Task Manager in normal mode? If so, then go to File -> Run...
And type in: msconfig
Then select Launch System Restore... and follow the prompt to restore your computer to a date when this problem didn't exist.

Edited by edge2022, 28 June 2009 - 12:29 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP