Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

application not found error


  • Please log in to reply

#1
Mortimer Snerd

Mortimer Snerd

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
This may be an easy fix for you guys, and the answer might be right under my nose, but I can not use any links that I receive in my emails using Windows Live Mail, I use to, but I did a sweep with smitfraudfix for some unexplained reason due to a brain cramp, and now I get a "Application not found" error when I try to use links in my emails. What can I do, and or what did I do? May someone help me? Please and thank you. Mort
  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
Mail opens web addresses in the default web browser or, knowing Microsoft, open everything in Internet Explorer.
Therefore the first thing to do is go into Internet Explorer -> Tools -> Options and somewhere on the many tabs is an option to make it the default browser.
  • 0

#3
Mortimer Snerd

Mortimer Snerd

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
yes, thank you Neil, that was the problem, and that was the cure, Thank you very much for your support, you have made live allot easer.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP