Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

youtube won't run, says i have old version of adobe flashplayer ev


  • Please log in to reply

#1
earthlover

earthlover

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Hello, please help me. Just tonight I can no longer view videos from youtube. I get the message that I either have Javascript turned off or I have an old version of flashplayer. But my version of flashplayer is the recent Adobe Flashplayer 10; I just installed it a week ago and it was working fine just yesterday. I clicked on the link to adobe through youtube to upgrade, only to see that the version I'm supposed to be upgrading to is still Adobe 10, but that's what I'm already using. I don't remember changing anything with my flashplayer. I use Windows XP, and I've also been getting messages that I need to upgrade my browser. Could this have something to do with my flashplayer not working? Please help.
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
Have you looked here for suggestions: http://www.google.co...mp;answer=57669
  • 0

#3
earthlover

earthlover

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Okay...I'm not sure if this is how I should respond to the expert kind enough to help me. But thanks, Starjax! It worked, I've got youtube back! I just followed the link and all its instructions...funny, because I just discovered that my flashplayer was okay, and my Javascript was on. Maybe the browser went bonkers, or just wanted to hassle me. Thanks a lot for the help! :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP