Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Wireless NOT working


  • Please log in to reply

#1
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Hi

My wireless internet is NOT working but when i plug a cable directly from the box to the computer it DOES work.

I took the "wireless USB LAN Adaptor" into a shop and he said that it was working fine.

It was working before. Any ideas? (It can find the network, it just can't connect)

Also when i moved the computer next to the wireless box so i could try a cable. The sound stopped working (I just have speakers built into the screen). I'm pretty sure i plugged everything back into the right place.

Any ideas on that?

Thank-you for any help
  • 0

Advertisements


#2
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
Are you using a Computer or a Laptop?
  • 0

#3
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
computer

Forgot to mention. I un-installed and then re-installed the the wireless lan usb. But it still didn't work

Thank-you

Edited by mushrooms, 26 July 2009 - 01:29 PM.

  • 0

#4
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
How far away in Meters, is your computer from your rooter?
  • 0

#5
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Now its plugged in via cable about 2 metres. Before it was about 3 metres but on a different floor.
  • 0

#6
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
How long has it been going on-'
And what internet company are you with?
  • 0

#7
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
How long has it been going on-'
And what internet company are you with?
  • 0

#8
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
How long has this problem been going on?
And what internet company are you with?

Edited by colonelsas, 29 July 2009 - 01:08 AM.

  • 0

#9
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
With AOL. Phoned them up but they couldn't help.

Probably been going on since about friday or saturday. It's Wednesday the 29th today.
  • 0

#10
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
what do you meen they coudn´t help?
  • 0

#11
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
They talked us through a few different things. But in the end the guy on the other end of the phone said he didn't know what was wrong.

Thank-you for you help so far
  • 0

#12
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
Have you only got one computer, if you dont and you have more does the internet conection work with them?
  • 0

#13
mushrooms

mushrooms

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
yeah i've only got one computer.

But it can find the wireless connection. It just can't connect
  • 0

#14
colonelsas

colonelsas

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 103 posts
This is a wierd problem, i have to think, get back to you later.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP