Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet Explorer has encountered a problem


  • Please log in to reply

#16
shinejah

shinejah

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
just tried to update. this is what I got
Posted Image
  • 0

Advertisements


#17
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Hmm strange.
You may want to do the following to check for infection.

I suggest you go to the Malware Removal and Spyware Removal Forum and run all the steps located in the START HERE. These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own. If you are still having problems after doing the steps, then please post the reguested logs in THAT forum. If you are unable to run any of the tools then start a new topic in the malware forum and put this in the subject line...I am unable to run any malware tools

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).

Add a link to this topic so that malware tech can see what steps have been taken here
  • 0

#18
shinejah

shinejah

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
Thank you for all your help.

I will go ahead as you said. Hopefully I won't have to return here :-)

Sincerely,
John
  • 0

#19
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
You are very welcome and we will continue to monitor this topic for the results.
  • 0

#20
shinejah

shinejah

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
I posted logs in malware forum 4 days ago and still have no response. Is that normal. Just curious.
  • 0

#21
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
They are very busy in the Malware forum.
Go To the WAITING ROOM and post a link to your malware topic letting them know the original post date and someone should be able to get to you faster.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP