Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

no sound

  • Please log in to reply




  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
I got sound!!! I checked the PCI slot using a wireless adapter the card worked fine. Then I put the SB card previously in the Gateway into this unit and whala: sound! I'm thinking that my previous failure with the SB Live card was simply an installation error on my part.

Checked some other sites concerning this problem and a number of them talk about finding the right drivers for the mobo?? Anyway, at this point it's only a curiosity that I may or may not pursue.

Thanks for the help. At this point I now have all 3 updates up and running.
  • 0




    Tech Staff

  • Technician
  • 8,839 posts
Way to go mate! Sometimes the only way around these sorts of problems is to test every configuration possible.

Thanks for letting us know.

  • 0




  • Moderator
  • 34,114 posts
Congratulations. :) for a successful resolution for your issue. I am happy everything has been worked out for you.

Thank you for choosing GeeksToGo for help. :) :)
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP