Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

What's wrong with my mozilla?


  • Please log in to reply

#31
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
It became like this:


  • 0

Advertisements


#32
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Is this correct now?
Did you enable the add-ons again?
  • 0

#33
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
It is wrong for which the More in: will show the time
However in my case it doesn't shows the time
  • 0

#34
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Does the game play now?
Is Mozilla responding correctly?
I don't know anything about the game so I'm not sure if it is a Mozilla issue or a game issue.
You stated Mozilla was working correctly before and I was trying to see if it was working right once you enabled Java again?
  • 0

#35
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Mozilla is responding though, but in terms of facebook, its not working i'm afraid.
  • 0

#36
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
This may be a problem with Facebook then.
Have you tried any other sites to see if the problem is happening there?
Have you Enabled the addons again or just the Java?
  • 0

#37
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Other browsers of mine have no problem already. Only mozilla
Other sites I tried load fast and well
I only enabled Java that's all

Edited by killjohn, 01 September 2009 - 05:03 AM.

  • 0

#38
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Did you update Mozilla to the newest version 3.5.2 ?
Try running it with all the add ons now and see if that helps.
If not you may have a corruption and need to reinstall MFirefox
  • 0

#39
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
I reinstalled like 20 times from 3.0.13 to 3.52( Coz i feel that 3.0.13 is not so laggy)
Add ons added caused the same problem
  • 0

#40
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
So problem still is happening now even after a uninstalling and reinstalling?
  • 0

Advertisements


#41
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Yes
  • 0

#42
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
So is mozilla working on other sites and just not facebook?
  • 0

#43
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Only facebook has the problem. Other sites are loading fast and fine
  • 0

#44
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Then it seems more logical that it would be a problem with Facebook since that is the only site you have a problem with.
The settings within any browser don't change depending on the site you visit.
What is default settings in your browser on Myspace are the same settings on Facebook.
Look at Hawklords post #8.
There are two different login pages he linked to.
I believe the problem is more which page you are logging into then the browser itself.
You have

Updated the browsers
Ensured Java is enabled
I believe you updated Java
Tried browser with no addons


Short of checking your system for some type of infection the software seems to be functioning correctly.
  • 0

#45
hawklord

hawklord

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 400 posts
just a small thought but facebook uses flash player and i notice that you may have flash 9 installed, have you tried updating your flash, its currently at version 10

http://get.adobe.com/flashplayer/

i don't know whether it will help, but its worth a try
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP