Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

my c media a197 audio device


  • Please log in to reply

#1
corngirl

corngirl

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
my c media a197 audio device says code 10 unable to start. i was uninstalling some old norton protection and i accidentally uistalled this audio program. now the sound will not play. i followed the troubleshoot directions. unistalled and tried to reinstall. part of he reinstall insrtuctions says to click( add a new hardware device and then next) then follow more steps to reinstall. however; the wizard just allows me to highlight the device and click finish not next. thats as far as i can get. my computer is a microsoft everex..windows xp. i dont know a lot about computers so that as much info as i can give. please help.
  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
You need to go to your computer manufacturer web site, download sound driver, uninstall current one, and install fresh one.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP