Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Faulting application iexplore.exe, version 8.0.6001.18813 in Windows V


  • Please log in to reply

#1
mickeo4

mickeo4

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi,

I get the following errors in Windows Vista in my Event Log. It is causing Internet Explorer to run very slowly and crash sometimes. Can anyone help me? The error messages are as follows:

1.--

The entry <C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ADOBE ACROBAT 7.0\ACROPATCH\A.A617> in the hash map cannot be updated.

Context: Application, SystemIndex Catalog

Details:
A device attached to the system is not functioning. (0x8007001f)


2. --

Faulting application iexplore.exe, version 8.0.6001.18813, time stamp 0x4a6621ae, faulting module Flash10c.ocx, version 10.0.32.18, time stamp 0x4a613d79, exception code 0xc0000005, fault offset 0x0023e55a, process id 0x85c, application start time 0x01ca2c79de31429a.


3.--

Failed to load the plug-in module. (GUID = {56F9312C-C989-4E04-8C23-299DEE3A36F5})(Error code = 0x80042019)
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP