Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Start-Up Issue


  • Please log in to reply

#1
Opusvii

Opusvii

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi, I'm really glad I found Geeks to Go. I'm having a strange start-up issue. I have a Sager laptop with Windows XP pro, service pack 3. On Monday I started to have a problem starting up my system. It would get to the windows screen, load my desktop then shut off. So I restarted it and it did the same thing. Finally, I went into Safe mode and was able to get into Windows. The laptop worked all day. Next morning the same thing happened except now my battery was drained too. I had to use Safe mode again. All worked well but I noticed that when I shut down, the battery light came on like the laptop was still on but it wasn't. So I unplugged it and removed the battery. Next day it started up normally(no battery). Then it happened again today again. I had to use safe mode to get back on. I ran a bunch of malware,adware and virus scans. I found some and cleaned them up. But then I checked the event logs and discovered that one of my USB ports is not working as well. Would a bad USB port cause the laptop to shut off? Is there anything else that I can check.

Thanks so much and sorry for the long post.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP