Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Weird Connection Problem


  • Please log in to reply

#1
DarrenO

DarrenO

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi,

I have a very weird connection problem that I cannot seem to find any solutions.

I am using Thinkpad SL400, Windows XP.
I can connect smoothly anywhere except in my company.
I cannot connect to MSN, secured websites, gmail, etc.
But, this only happens after I connected for a while (1-2 hours) to my company wifi.
If I bring my notebook outside of the company it run smoothly, then we i come back, I have a 'privilige' to access smoothly for a while.
After that, everything seems to slowly 'lost' connection one by one. I can still browse the internet and connect to some certain programs.
If I want to solve this, I need to try connect outside of the company for a very short while then come back in the company.

I had checked with my company IT dept and they mentioned there are no restriction on the network.
When I am using my other notebook, I do not face this problem as well.

It is just some settings conflict between my SL400 and the company wifi. But, I cannot seems to find it.

Can anyone help me please?

Thanks

Darren
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP