Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

help with photo posting?


  • Please log in to reply

#1
1idejim

1idejim

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
hi,
i'm new to both this forum and this computer ( computers..........)

i post on a forum often and have been unable to post my photos'

my hp6000 went south weeks ago so i'm using a gateway / windows xp media pentium 4 that was given to me as a spare.

any help from instructions to suggestions would be apreacatied.

thanks for your time

jim
  • 0

Advertisements


#2
makai

makai

    Portlock - Oahu

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,793 posts
Hello,

If you're posting on another forum regularly, it would make more sense to ask your question there. They may have their own set of rules and limitations.
  • 0

#3
1idejim

1idejim

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
thanks but it has nothing to do with just their site and something that i'm not doing on my end.
  • 0

#4
makai

makai

    Portlock - Oahu

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,793 posts
You need to give more information than just not being able to post photos. Are you getting errors? Can't you upload? What's going on that prevents you from posting photos?

It's like me saying I can't jump. You'd wonder why I can't jump. Don't I have legs? Am I tied down? What's stopping me from jumping?

Understand where I'm coming from? :)
  • 0

#5
1idejim

1idejim

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
makai,

thanks for trying to assist me, i figured it out myself.

i ran a cleaner and that took care of the blue screen, after that i found some errors and corrected them.

all is somewhat faster and is working, thanks again and i'm sorry you don't have any legs.
  • 0

#6
makai

makai

    Portlock - Oahu

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,793 posts

i'm sorry you don't have any legs

No problem, I went out and bought some and now everything's working fine! :)
  • 0

#7
1idejim

1idejim

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
again thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP