Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

network hardware yellow exclamation mark


  • Please log in to reply

#1
thedonutdoor

thedonutdoor

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
i recently installed Windows XP again and it now says that everything under network adapters have a yellow exclamation mark. the hardware with this are:

Bitdefender Firewall NDIS filter miniport

Direct Parallel

Etherent Controller

WAN Miniport (IP)

WAN Miniport Bitdefender Firewall NDIS filter miniport

WAN Miniport Packet Scheduler miniport

WAN Miniport (L2TP)

WAN Miniport (network monitor)

WAN Miniport (network monitor)Packet Scheduler miniport

WAN Miniport (PPPOE)

WAN Miniport (PPTP)



Thats all of them so if anyone knows how to fix it that would be great thank you.
  • 0

Advertisements


#2
Digerati

Digerati

    Grumpy Ol' MSgt (Ret.)

  • Retired Staff
  • 3,997 posts
  • MVP
Install the drivers - which you should have gathered up before reinstalling the OS. If you didn't, that's bad planning and you need to go to the PC or motherboard makers website and download the drivers for your exact model.
  • 0

#3
thedonutdoor

thedonutdoor

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
when i try to install them it says its trying to find "Prounstl.exe" from C:drvrtmp
which i dont have
  • 0

#4
Digerati

Digerati

    Grumpy Ol' MSgt (Ret.)

  • Retired Staff
  • 3,997 posts
  • MVP

you need to go to the PC or motherboard makers website and download the drivers for your exact model.


  • 0

#5
thedonutdoor

thedonutdoor

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
i have gone to dells website and typed in my service tag but none of the hardware im looking for is in there.

Edited by thedonutdoor, 10 November 2009 - 11:51 PM.

  • 0

#6
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,307 posts
If the drivers aren't there, then I have to ask....

Was this originally Vista and you backed it down to XP?

We will need make and model and since it is a Dell....then the service tag.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP