Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

receiving 169.xxx.xxx.xxx only after i applied windows updates


  • Please log in to reply

#1
mrq201

mrq201

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 252 posts
ok here is my issue


I had windows xp installed on my gateway laptop. I installed and upgraded to windows 7 home. Everything worked fine. Was able to connect to the internet, everything was ok. I think i had my automatic windows updates on and when i restarted my laptop the updates got installed.

When i restarted my laptop, my laptop started to say limited access so immediately i went to look at the ip address and it came back with the 169 address, and I know im supposed to see the 192 address. Any idea as to what I could do.

I also have another laptop with xp installed and that laptop can access my home network fine. So i think and kinda believes its something to do with the laptop.

i can ping 127.0.0.1

when i type ipconfig i get
link-local ipv6 address is a very long number(mixed with letters and numbers)
autoconfig ip4 address is 169.254.10.74
subnet mask is 255.255.0.0
default gateway is blank


Does anyone require anymore information. I really neeed this up and running. Please help

nevermind.. i solved it

Edited by mrq201, 01 December 2009 - 07:34 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP