Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Antivirus System Pro


  • Please log in to reply

#1
toddadam

toddadam

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
I Googled the issue when I first noticed Antivirus System Pro today, and was directed to use Malwarebytes Anti-Malware program to remove it after using rkill.com to stop it. When I opened Task Manager, I noticed "empssysguard.exe" running and assumed that was the issue. I searched my comp for it, but couldn't find it. I ran MBAM, but am still not sure it's gone for good. Is there something I can run to check? Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
toddadam

toddadam

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Yeah, I rebooted and it's not gone. I read your "Malware and Spyware Cleaning Guide" and ran RootRepeal and OTL. I am attaching the results here. Please help. Thanks.

Attached Files


Edited by toddadam, 02 December 2009 - 11:51 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP