Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Netgear Wireless router WRG614v7-some sites not working


  • Please log in to reply

#1
Techchica

Techchica

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
After 2 weeks of scanning and reviewing logs, it's confirmed my PC is clean. Finally realized it's my wireless router Netgear WRG614v7. When I connect wired everything works fine. When I connect to the wireless router it's slow, cannot connect to certain sites, or when I do connect it doesn't display properly. Need help determining if the router has gone bad or if somehow settings got changed that I need to update/change back.
Have already tried adjusting MTU, did not help. I've checked the router settings and I don't have any pages blocked, etc. Please help

Thanks!
  • 0

Advertisements


#2
Techchica

Techchica

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Sorry meant WGR614v7
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP