Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Dell Studio 1537


  • Please log in to reply

#1
xavierfan1

xavierfan1

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have a Dell Studio 1537 that I cannot get any sound out of. I deleted all the drivers and re-installed them and I still cannot get any sound. I did a diagnosics on it and it said everything is working properly. Nothing is muted so I am not sure whats going on. Any suggestions?
  • 0

Advertisements


#2
BlackOxide

BlackOxide

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 1,976 posts
Just double check that in Device Manager all drivers are installed and you don't see any Yellow question marks or exclamation marks.

Also go to the Sound section in Control Panel and make sure the correct playback device is set as the Default.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP