Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Adware problem


  • Please log in to reply

#1
ebxraytek

ebxraytek

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Help please.

I have Adware.Medload on my computer. Here's what I've done in Safe Mode

1. Ran Adware-Se
2. Norton Antivirus
3. Microsoft Beta Removal
4. Ewido
5. Spysweeper
6. Spybot
8. Spysubtract

I still seem to have Adware.Medload on one computer.

ON another computer, I have the same Adware issue, but when the computer starts Internet Explorer goes to www.funpic or something like that. It seems as though it gets recreated during each bootup.

I ran Hijack, but it does not pull anything out in the logs or tell me to fix any files.

I am just about at wits end with this since it is on 2 computers. It came from a file in an email from info@comcast ... I haven't been able to find any fix for this and Norton fails on deleting it whether in Safe Mode or Normal boot.

Can anyone help out? You can email me personally at edbid@comcast.net or you can post here.

Thanks in advance.
Ed

btw... I've done everything in the Symantec web site regarding finding registry keys and have come up empty as well.

Edited by ebxraytek, 17 May 2005 - 07:50 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP