Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

No Wi-fi

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 29 posts

Posts: 13
OS: Windows XP

I'm not a techie, so I read the above exchanges and I, too, need someone to hold my hand thru this frustrating process.
First of all, I have Windows XP(32-bit processor) and have my internet connection here in Thailand thru ADSL. No problem.
Since I live in a condo building, we have Wi-fi, which my girl friend uses free, thanks to a router I purchased.
Since she left for a month, I disconnected the LAN cable and when she returned, we couldn't get back to Wi-fi.
Apparently, the Wi-fi detected by my PC is fine, no problem. But when I reconnect the cables correctly, I can't get my ADSL connection to work. The signal is coming thru fine, but I can't access any Internet sites, unless I disconnect from the router and just use ADSL.
The3 router is D-Link Model DIR-300
The modem: HUAWEI Smartax MT880 Router 1E
My Internet Connection: Realtek RTL8139/810x Family Fest Ethernet NIC
Adapter: Atheros AR500 5G Wireless Network Adapter

I will try to provide any additional information you need.
Thanks for your help.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP