Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Antivirus Vista 2010 help please


  • Please log in to reply

#1
Alexm89

Alexm89

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Was just sitting on my laptop when this window popped up, after googling for a bit found out that it's malware.

I tried installing malwarebytes, but whenever I try to run the installation it just makes the virus pop up again, same with spybot S&D. The malware shows up as process av.exe in task manager. I downloaded Hijack this, and it will let me run it, but it won't let me save a logfile, or "run as administrator" to be able to save a log file.

Help Please!


EDIT:

It will now no longer let me run Mozilla Firefox or Internet explorer. In order to get on the internet I have to go to Run -> www.google.ca

EDIT:

It won't let me run Accessories -> System Files -> System Restore either...

EDIT:

Managed to run System Restore, but then it popped up after restarting and said "An unspecified error occurred and system was unable to restore" and then like 1000 copies of av.exe started running.

I looked up the "manual removal" of the malware by searching registry+system32+other files but couldn't find any.

Edited by Alexm89, 29 January 2010 - 08:51 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP