Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Laptop won't connect to internet


  • Please log in to reply

#1
Vampy99

Vampy99

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Hi all

I have an HP Compaq Presario CQ70 laptop, but I am having trouble connecting to the internet. I can connect to my wireless router using either the wireless or plugging in an ethernet cable but I am only getting local access.

Things I have tried;

- Disabling the wireless router then re-enabling
- Turning off windows firewall
- Scanned for spyware and virus's (laptop is clean)
- netsh int ip reset in the run menu

My laptop used to connect to the internet but this is becoming rather frustrating!

Operating system is Vista SP1

I would be really grateful for any help

Kind regards

LB.
  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
Is their any wireless security configured on the router, and if yes, have you entered it's password into the laptop's wireless settings?
  • 0

#3
Vampy99

Vampy99

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Hi

No security on either router I have tried to connect to (I disabled both to try to connect initially)

LB.
  • 0

#4
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
What AV program do you use?
Did you try Safe Mode with Networking?
Can you "ping"?
  • 0

#5
Vampy99

Vampy99

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Turns out Norton 360 was the problem. I uninstalled but there were still some files left behind so I used the Norton Removal tool. Halfway through the removal wizard I was connected to the internet again :)

Thanks for the help
  • 0

#6
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Good news :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP