Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Found New Hardware Wizard


  • Please log in to reply

#1
Lesorcan

Lesorcan

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
(I tried to find an answer in the prevoius forums to this question, but they are rather old and really not on point.) Each time I turn on my computer (at the start of the day) Microsoft's "Found New Hardware Wizard" opens up and displays the following message:

"There was a problem installing this hardware:
HP Photosmart C4280 USB device.
An error occurred during the installation of the device.
The specified service does not exist as an installed service."

The C4280 is working fine though I did have problems when it was initially installed. I would like to resolve the error message. Again there is no problem with the functioning of the C4280. I did hear back from the HP guy in spam, India who suggested that I remove the LPTENUM registry key which according to the old forums is just info he copied and forwarded to me. The wizard continues to pop up. I have not put the LPTENUM registry back yet. Any help?

Regards, Rick Whelan
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP