Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

NEED HELP WITH STEAM SERVER!


  • Please log in to reply

#1
PrincessFrost

PrincessFrost

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
IM having a little problem. I bought a new server yesterday and I cant seem to get my admin mod to make me the main admin
I have no idea how to enter it in the config file so that I and only I have full admin rights can someone help pllllease

The Princess Frost

Edited by PrincessFrost, 31 July 2004 - 01:43 PM.

  • 0

Advertisements


#2
ditto

ditto

    - i pwn n00bs -

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,260 posts
Hey PrincessFrost,

You will need to edit your users.ini file and put in your steam id. This link should help you out.
http://www.adminmod....alk-Through.htm

Any questions let me know. I have set up metamod and amxmod for my counter-strike server.

ditto
  • 0

#3
PrincessFrost

PrincessFrost

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
Thanks for the help!
I was looking all over the net for an manuall installation walk through!
I believe Ill be able to get it all up and good now!

Thanks again!
The Princess Frost
(AKA =(*Augusta Gein*)=)
  • 0

#4
PrincessFrost

PrincessFrost

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
This user stuff isnt giong so well.
I have a nuclearfallout.net server and i cant seem to get it so that i have admin rights.
I put in STEAM_0:2315831 but it still doesny give me access.
also when i went back to open the user.ini it usally comes up and asked me to save but now its just going up saing it couldnt find the file would i like to make one....
im lost can someone help

The Princess Frost
  • 0

#5
ditto

ditto

    - i pwn n00bs -

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,260 posts
well first off, is adminmod installed correctly. Meaning does it run on the server?

Did you just edit the users.ini and thats it? You also need to edit your config file and your plugins folder so that the server knows to load it.

If you follow that link i gave you before step by step you should be ok. Any problems let me know.

ditto


ps- please reply in the same thread instead of making a new one. thanks.
  • 0

#6
PrincessFrost

PrincessFrost

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
I added some plugins and such and
now i get into my server
it is coming up saying: you've been disconnected reason bad file

what does that mean what bad file?

the Princess Frost
  • 0

#7
ditto

ditto

    - i pwn n00bs -

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,260 posts
hey princess frost,

What plugins have you added? Also have you tried troubleshooting the problem. Meaning, after one installation of a plugin you restart the server. Also, make sure the server is off when installing plugins.

ditto
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP