Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

HELP NO SOUND


  • Please log in to reply

#1
damieng24210

damieng24210

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I got no sound on the interent what so ever. but when I log onto another profile on my computer got sound on internet there. not sure what happened or what I did but I need help any would be nice. should be pretty simple problem but I cant seem too figure it out
  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
Welcome to Geeks To Go

If it's a driver issue (which it probably is) we need to know the make and model number of the computer.
  • 0

#3
damieng24210

damieng24210

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
its not a driver issue. sound works fine on the internet when I log onto a different profile on the computer say the guest profile works fine but when I go too the administrator account it doesnt play on the internet.



windows vista home premium 64-bit with sp1, gateway dx4710-09 <model number
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP