Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Why is an assemblhy binding issues not allowing Connectify to run?

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Thank you for taking the time to look at this. I am totally stumped. I seem to only have this issue when trying to use "Connectify". Connectify is a windows 7 only program that allows you to create a Wifi access point using software and Windows 7.

I also noticed that when I boot my computer the system resources go extremely high until i kill the Connectify process.

Thank you for any help you can offer.

p.s. I tried uninstalling and then reinstalling the software but that did not help and neither did a system restore. I am not sure if this helps, but I had been messing around with the 'programs and features' and the 'turn windows features on and off' tabs in the control panel. All i turned off and then turned back on was the Windows 7 search function, but it is back on now.

Attached Thumbnails

  • index.png

Edited by Mr.Gump, 12 March 2010 - 10:10 AM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP