Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

media test failure,, operating system not found


  • Please log in to reply

#16
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
On a side note I noticed you are running AVG antivirus. This is known to be a big stress on system resources and will slow your system down.
I would suggest getting rid of it and using Avast as it is a smaller footprint and is less stressful on the resources mentioned above.
It's free and updates twice a day on its own.

Please download Avast from my signature below. Please make sure you do the registration as it is good for a year or more. When it is due simply just reregister it.
Avast in my opinion is better because:
It's FREE to the Home User
It Updates it's Definitions daily
You can scan Individual Files, Folders and Drives
No buying new versions every year

  • 0

Advertisements


#17
djmarzy

djmarzy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 134 posts
the defrag is now compleat. here is the log if you would like to see.

C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Auslogics\Disk Defrag\Reports\Disk_Defrag_Report.html
  • 0

#18
djmarzy

djmarzy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 134 posts
thanks for that. i will remove avg and change to avast thanks for the advice and help.

BRILLIANT
  • 0

#19
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Nothing there since what you sent was a link to your system.
How is the system running now?
  • 0

#20
djmarzy

djmarzy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 134 posts
ohhh i didnt realise :) . yes it seem to be loading webpages and programmes alot quicker now.
  • 0

#21
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
That is great to hear.
Looks like we got 2 problems solved. Now test it for a day or two and let us know how it is working please. I will continue to monitor this topic for your response.
  • 0

#22
djmarzy

djmarzy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 134 posts
ok thanks again. really appriciate it.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP