Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Can't use Hughes Net


  • Please log in to reply

#31
KVan49

KVan49

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
I can't. When I click on Manage Add ons, I get a side bar that shows Enable or Disable but nothing happens when I click on it. The box that usually pops up showing Add ons doesn't appear. Nothing to click on.
  • 0

Advertisements


#32
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,306 posts
Lets try something from the start...run command.

Safe Mode Instructions for IE and Firefox

You need to scroll down a ways to get to the instructions.
  • 0

#33
KVan49

KVan49

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
OK. IE is currently running without add-ons. I can't tell if Firefox is running without add-ons or not but I did what the instructions said.
  • 0

#34
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Ok if you did what the instructions say then you would be running Firefox with no addons. Did IE and FireFox run correctly when you did this?
  • 0

#35
KVan49

KVan49

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Sorry to leave you hanging for days. Sadly, both our laptop and desktop gave up the ghost and refused to connect even to dial-up. Sooo, we got a new laptop and tower and both of them hopped right on Hughes Net first thing. We may never know what was up with our old machines, but we are up and running now.

I want to thank all of you on this site for your help and patience. It was such a comfort just to know someone was out there trying to help and sort of holding my hand.

Now, if I can just figure out how to set up this wireless router.......

Kathy V

Edited by KVan49, 02 April 2010 - 07:37 AM.

  • 0

#36
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,306 posts
I suspect that you had a addon in both IE and Firefox that was causing all the havoc because you had them running with out addons as per the last post.


Congratulations. :) for a successful resolution for your issue. I am happy everything has been worked out for you. With that being said I am happy to say:


You are very welcome. I'm glad we could help and please let us know how everything works out for you.
If there is anything else we can do to help please feel free to ask. I appreciate that you allowed me to assist you with your issue and for your patience. Thank you for choosing GeeksToGo for help. :) :)
This issue now appears to be resolved.


If other members are reading this and have a similar problem please begin a New Topic and someone will assist you as soon as possible
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP