Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Laptop/7 installation problems


  • Please log in to reply

#1
LoneTioshi

LoneTioshi

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Alright. First off, yes I'm new here. Anywho, I need some help as I just recently received a laptop my dad had been using, a Gateway T-1628. It was working fine and dandy, DVD drive, hard drive, everything, but it had Vista on it. So I deleted the hard drive with gparted, (which by the way would only load if I booted it in failsafe mode... odd.) After that, I put in my Windows 7 disc, and started the laptop, and it went to the black screen with an underscore as if it was loading the disc. I could hear it, however it then stopped, and moved to the next screen saying "No operating system". I am unsure what is going on here as I know the discs work, as they work on my desktop and other computers I have tried. And yes, I have changed boot mode in the BIOS to make sure that the DVD/CD is first. Also, I can successfully load the gparted disc (only in failsafe mode..) and my Ubuntu disc. So maybe my laptop just hates windows now...
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP