Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Had rogue trojan, used system restore now every thing asks OPEN WITH?


  • Please log in to reply

#1
madmaven

madmaven

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
I had a rogue security threat microsoft 2010 and I used sytem restore back to Feb 14th on xphome. well the restore seemed towork and when the machine reboooted it showed a window OPEN WITH and saked what i wanted to open resto.exe withw hich program. and then I knew I was screwed. I just cancled and the desktoplooks fine but nothing opens or works. everything I do opens that window and OPEN WITH and lists the programs on the computer and thats it. I trried word pad and clicked the word pad and asid ok and I got a bunch of characters among which was This Program can not open in Dos. I tried to do another restore and get the OPEN WITH window. I tried from run to do sfc /scannow and got it cannot be found. I hope you can suggest something. I was going to goto the recovery console and do chkdsk /r but wanted to get some advice first, thanks for any help you can give. Also < tried to post this and no cant find it anywhere so I am trying to post it again. I am sorry if it posts 2 times.
Madmaven
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
I suggest you go to the Malware Removal and Spyware Removal Forum and run all the steps located in the
START HERE. These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own.
If you are still having problems after doing the steps, then please post the reguested logs in THAT forum.
If you are unable to run any of the tools then start a new topic in the malware forum and put this in the subject line...I am unable to run any malware tools

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).

Add a link to this topic so that malware tech can see what steps have been taken here
  • 0

#3
madmaven

madmaven

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
I guess it was not clear to you that i was unable to run anything and that all my commands came up with Open With window. It was impossible to run any anti malware programs or else i would have done that. I posted here because the problem was no longer a malware/spyware problem but an incomplete system restore. I do understand why you wanted it posted in malware but it is now unnecessary. I got the problem solved by going to safemode Command prompt and running the system restore from there %systemroot%\system32\restore\rstrul.exe( enter)
Picked a date previous to the bad restore point and allis well. thank you for responding
  • 0

#4
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Thanks for letting me know and I am glad you got it resolved.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP