Jump to content

Free help from tech experts
Welcome to Geeks to Go forums. Create an account now to gain access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing topics, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. Best of all, registration and all assistance is 100% free! This message, and all ads will be removed once you have signed in.
Sign In Create Account

zcast


  • Please log in to reply

#1
barbarabigsandy

barbarabigsandy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
I keep getting error message zcast has stopped working, how do I fix it?
  • 0

#2
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
Hi barbarabigsandy ... :) ..:)

are you using dialup for the internet...when do you get the error..when you first boot up or after you try to start a program

Edited by happyrock, 21 April 2010 - 03:40 PM.

  • 0

#3
barbarabigsandy

barbarabigsandy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Thank you, unfortunatly I am still using dial-up. I have been using netzero for over a year and 3days ago everytime I get on line I get zcast has stopped working. If I click on close program I go offline. I checked with my support team and they said do a factory restore, anything eles I can do instead?
  • 0

#4
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
try uninstall/reinstall NetZero...lowdown here
  • 0

#5
barbarabigsandy

barbarabigsandy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
I have unistalled and reinstalled several times over the last 3 days. Since I got this new pc with windows7 I installed the updated netzero. Since this zcast has stopped working I have done repair, restore before, maintenance,unistall and reinstall. Is this a netzero, internet explorer or my pc problem? I can do a factory restore if needed. Thank you for your time and help
  • 0

#6
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
try using people pc...they used to have a 30 day free trial

Edited by happyrock, 22 April 2010 - 04:47 PM.

  • 0

#7
barbarabigsandy

barbarabigsandy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Thank you Netzero has said zcast is from using an older version of netzero. I was using the updated version when this happened. I am updating while not at home since dial-up takes so long. Will see if that works, will let you know.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

featured