Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Lost wireless connection

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
For some reason my husbands laptop has lost its wireless connection. I have gone into the properties and it shows the connection is connected but I still can't connect to the internet. I have disabled and uninstalled and reinstalled the hardware. The only information that I am getting is that the TCP/IP can't connect because it is not enabled but the connection is showing enabled. Please help I use his computer for my school work and I have a final due this weekend. Thank you

His computer is a Hp Pavillion dv6000 operating on Windows XP
Connecting to the AT&T West 7730 - which doesn't show as this in the properties but as connection 3. :)

Edited by hferguson, 23 April 2010 - 05:33 PM.

  • 0




    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP