Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Cant connect to internet at all

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I am tearing my hair out with this one.

OK I have a Dell Studio laptop running Vista. A few days back it wouldnt start. Well it started as in you could hear it running but there was just a grey screen. I did numerous cold boots and ran startup repair, and then did system restore so it took it back a few days. Used the pc and internet and all was good until I switched it off and tried to restart it the next day. Same thing all over again. Anyway today for the fourth day in a row ran system restore, pc started but couldnt connect to the internet. Used system restore again to restore to an earlier point a few weeks back in case that made any difference but no, still no internet.
My ISP is Virgin and the netgear router is working fine as I am using a different laptop with it. On my network manager page I have a red cross between the laptop and the router.
I dont have an ethernet cable (not one I can find anyway!).
I have run Dells diagnostic tests but it says nothing is wrong so I am completely confused. When I look in Device Manager it has an exclamation mark next to Bluetooth Peripheral Device so not sure whats going on there.
When I click on the cross thats between the pc and the internet it says I either need to plug a cable into the local network adaptor, or automatically get new IP settings for the adaptor or that there is a problem with the router (which cant be as I am using it fine on the other laptop). When I click on the get new IP settings this doesnt help, and nor does resetting IP settings.
Help!!! I am close to throwing the laptop out of the window...and apologies as I am not pc literate so be gentle!
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP