Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No system sounds or sounds from flash after virus


  • Please log in to reply

#1
Brianaala

Brianaala

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 19 posts
Hi folks,
OK I think I have cleared up the redirect trojan but now I have no system sounds (wav's) or sound from streaming video. I have looked at all the related posts but none of those solutions seem to be working for me: K-Lite's tweek tool is greyed out, reinstalled flash, deleted my driver and re-installed...all to no avail.
Please help!
Thanks a ton!
--Brian
  • 0

Advertisements


#2
SweetTech

SweetTech

    Sir SpamAlot

  • Retired Staff
  • 7,671 posts
Hello,

I see you have an open thread in the Malware Removal forum. You should continue following the instructions given to you by your helper (RKinner) until you are declared clean and have received their All Clean Speech. You should let your helper know that you are experiencing issues with your sound. If your still experiencing issues with no sound after being declared clean by RKinner then you should post back to this thread and we can help you look into this issue further.

Best of Luck,
SweetTech.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP