Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

After Math of Antivirus soft


  • Please log in to reply

#1
ring01

ring01

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I've gotten rid of Antivirus soft and deleted the bad registry keys and ran sevral virus scan with mylewarebytes, avg free, and Avast!, but im still haveing problems with things =(

- my speakers don't wont
- my internet is connected but it's really not connected. ( It's a wireless connection)
- My basic xp theme is turned off. i can turn it on but when i restart the computer it's off again?

I'm more then willing to follow any instuctions
Help
-Matt
  • 0

Advertisements


#2
ring01

ring01

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
This is a list of the keys i deleted

•HKEY_CURRENT_USER\Software\AvScan
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “[random characters]“
•HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “[random characters]“
•HKEY_CURRENT_USER\Software\avsoft
•HKEY_CURRENT_USER\Software\avsuite
•HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\avsoft
•HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\avsuite
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Download "RunInvalidSignatures" ="1"
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings "ProxyOverride" = "<local>"
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings "ProxyServer" = "http=127.0.0.1:5555"
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes" = ".exe"
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation" = "1
  • 0

#3
ring01

ring01

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
i have windows xp, i have a Airlink101 usb xr adapter. and the speakers are connection via the "green cord"
  • 0

#4
ring01

ring01

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Update: i installed more antivirus software and ran some more scans. The internet is now running and so is the audio, but the theme still does not boot up on start up? And One of the asvhost.exe's is runnibg with 50% of the cpu.....it might be the two anitvirus running......or not?......I'm running more scans =\
  • 0

#5
ring01

ring01

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Update: the avshost.exe fixed, but while on the net my safari browser was hi-jacked and sent me to a site and trew anitvirus soft back onto my computet. I follow the steps and deleted the bad Reg. Keys again. Run more scans......... I'm missing something i guess = (
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP