Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Connected but unable to actually surf

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hopefully I am not duplicating a previous posting.

I am running Vista on our home computer via DSL and I can see that I am connected to the internet, but the Internet Explorer won't display actual webpages.

I ping yahoo.com and it comes back successful and I ping the DSL and it comes back successful, but just not able to actually get on the web.

Just started this nonsense so have no idea what the issue is.

Any recommended solution to this issue?
  • 0





  • Banned
  • PipPip
  • 43 posts
To the top left click on "file" and uncheck work offfline. Also try tools-internet options-advanced-click on restore advance settings. and check

  • 0



    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Have you tried different browser?
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP