Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Some Web pages won't load, or load very slowly - on both of my com


  • Please log in to reply

#1
klemarine

klemarine

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello, the title is self explanatory.

Some Pages will either not load at all, or load very slowly - 3 minutes or more. Mostly pages I visit often, I've noticed it happening with Meebo and Facebook. (note: in meebo's case, when it loads, i am usually unable to connect to the messenger due to 'network issues')

This isn't just happening on my laptop (Windows Vista), but also my other home computer (XP). One uses firefox (laptop), one uses Internet Explore (home comp). Would this be an issue with the internet connection, then? My computer is known to have some minor issues with internet connection, and I notice that it has been switching from 3/5 bars (occasionally) to 4/5 bars to 5/5 bars.

This problem just started an hour and a half ago.

Thanks a lot in advance.

Edited by klemarine, 25 May 2010 - 04:50 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
What type of connection do you have?
What's your ISP advertised speed?
What numbers are you getting here: http://www.speedtest.net/?
  • 0

#3
klemarine

klemarine

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

What type of connection do you have?
What's your ISP advertised speed?
What numbers are you getting here: http://www.speedtest.net/?

Thank you very much for your reply, but I have managed to fix it! :) Used CCleaner. Worked like a charm.
  • 0

#4
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Good news :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP