Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

'server not found' atleast 50% of websites I try to view


  • Please log in to reply

#1
VoxBox

VoxBox

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Almost half of the websites I try to look at I get the server not found message when using firefox, or Internet Explorer cannot load this page. Would this be some kind of virus or could it be a cinflict between my router and modem. The roter is wired directly from the modem and from the router to the computer. A laptop running through the wireless router has had no problems. when I refresh the page two or three times, it loads.

Also, I seem to have picked up Qword from somewhere and cannot remove it. Is there some way of getting rid of it?

Oh. another thing, I found a QWS.dll in my programme files which I can't remove either.

Edited by VoxBox, 03 June 2010 - 11:38 AM.

  • 0

Advertisements


#2
DaffyKantReed

DaffyKantReed

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 485 posts
You will want to start here in G2G forum, as your PC is likely running some nasties.

http://www.geekstogo...uide-t2852.html
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP