Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Sound distorts & echoes after 1hr of media playback

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hello Everyone,

Any ideas on what could make audio distort and echo after a little over an hour playback? It's a new media centre build, I've got all the drivers, codecs etc up to date, I'm connected directly to the TV throuh HDMI. It happens about 3/4 through a movie (avi/mkv) or about an 1.15 hr of music listening (mp3)regardless of the player used. My though is the audio and video sharing the HDMI but that doesn't explain why in happens after an hour of working perfectly. Any ideas, Thanks !

I'm running:
Gigabyte 880GM-UD2H AMD 880G Socket
AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz CPU
4BG DDR3 1333 Dual Channel RAM
Ultra LSP750 750w Power Supply
HP 8X Blu Ray ROM/DVDRW, WD Caviar Green 1TB 64MB/SATA-3G
Thermaltake DH 101 HT Media PC Case
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP