Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Webcam is not Broadcasting.


  • Please log in to reply

#1
elitemeat

elitemeat

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Well, my webcam was working fine just last night, but now it will not broadcast.

I can see myself, but others cannot see me. I am using tinychat.

When I open another window of that chat room, I cannot see myself broadcasting.

Also, when I try to broadcast with cam off, and sound only, it still doesn't broadcast anything.

edit: I just did some reading and it may end up being a network problem, please still help me if u can or move topic if necessary.

More details:
I have a builtin Webcam, Motorolla SB900 modem, Comcast is my ISP.

I found out the problem only arose after my roommate tried to reset our IP by leaving the modem off overnight. I've read some stuff that say it may be a port forwarding problem or something else, I don't quite know what exactly is causing it, because my camera is working just fine. It just won't broadcast.

Edited by elitemeat, 21 June 2010 - 07:59 PM.

  • 0

Advertisements


#2
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,771 posts
Have you tried using System Restore to restore your computer back to a point before the problem began?
  • 0

#3
elitemeat

elitemeat

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Have you tried using System Restore to restore your computer back to a point before the problem began?


No, not yet, I believe it may actually a network problem after reading some stuff. I will update my original post with more info about this situation.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP